Βέροια: “Δεν σκότωσα το παιδί μου” λέει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα

 Βέροια: “Δεν σκότωσα το παιδί μου” λέει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1) ζήτησε και πήρε η 29χρονη μητέρα, η οποία ομολόγησε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πέταξε το 11 μηνών παιδί της στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια, με αποτέλεσμα το μωρό να πνιγεί. 

«Πήγα με το παιδί στο φράγμα, αλλά δεν την σκότωσα εγώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για το θάνατο της μόλις 11 μηνών κόρη της.  

Η φερόμενη ως παιδοκτόνος που οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Έτσι θα βρεθεί απέναντι σε εισαγγελέα κι ανακριτή στις 11 το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης και θα λογοδοτήσει για την αποτρόπαια πράξη της.  

Σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη αρνείται ότι σκότωσε το παιδί της. «Παραδέχομαι ότι πήγα με το παιδί στο φράγμα, όμως δεν το σκότωσα» είπε η κατηγορούμενη ενώ σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το τι συνέβη και το παιδί κατέληξε η 29χρονη ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πως το 11 μηνών κοριτσάκι βρέθηκε στα κρύα νερά του φράγματος.

«Η εντολέας μου αρνείται την κατηγορία, ότι δηλαδή σκότωσε η ίδια το παιδί. Έχει ζητήσει προθεσμία 48 ωρών και το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να απολογηθεί. Πληροφορήθηκε και η ίδια ότι το παιδί κατέληξε» είπε στο newsit.gr o δικηγόρος της 29χρονης , Αντώνης Μπιδέρης.