Μέτσοβο: “Με επανέφεραν με μαλάξεις” – Τι λέει η 21χρονη που τραυματίστηκε από πυροτεχνήματα

 Μέτσοβο: “Με επανέφεραν με μαλάξεις” – Τι λέει η 21χρονη που τραυματίστηκε από πυροτεχνήματα

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από βεγγαλικά στο Μέτσοβο παραμονή Πρωτοχρονιάς μεταξύ των οποίων και η 21χρονη Πένυ Λαϊνιώτη. Μερικά πυροτεχνήματα δεν πήραν ύψος και έσκασαν μέσα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις γυναίκες.

Από το σοκ η 21χρονη έχασε τις αισθήσεις της. Γιατροί που βρίσκονταν στην περιοχή κατάφεραν να την επαναφέρουν και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου.

«Μπορώ να πω ότι αυτό που συνέβη στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου είναι κάτι πρωτόγνωρο. Φυσικά και υπήρχε η αναστάτωση. Έπαθα ένα ισχυρό σοκ» είπε στην ΕΡΤ η 21χρονη.

«Έγιναν όλα τόσο γρήγορα με το που άλλαξε ο χρόνος. Γυρνάω να φιλήσω τους συγγενείς μου, τους γονείς μου και ξαφνικά σκάει στο πόδι μου το βεγγαλικό. Χάνω την ακοή μου στιγμιαία και μετά τις αισθήσεις μου. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά. Από ό,τι μου είπαν ήμουν αναίσθητη για 10 λεπτά.

Ήρθαν αμέσως πανικόβλητοι όλοι να δουν τι συνέβη και μέσα στο πλήθος που έτρεξε προς το μέρος μας, ήμουν τυχερή γιατί ήταν εκεί οι γιατροί οι οποίοι ήταν εδώ πέρα για τις εορταστικές εκδηλώσεις και μια παιδίατρος συγκεκριμένα με μαλάξεις με επανέφερε, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο να με μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας. Δεν είχα σφυγμούς, δυστυχώς ήταν τόσο ισχυρό το σοκ».