Συνελήφθη στη Ρουμανία για sex trafficking και βιασμό ο διάσημος “influencer του μισογυνισμού” Άντριου Τέιτ

 Συνελήφθη στη Ρουμανία για sex trafficking και βιασμό ο διάσημος “influencer του μισογυνισμού” Άντριου Τέιτ

Ο επιχειρηματίας και διαβόητος influencer Άντριου Τέιτ συνελήφθη στη Ρουμανία με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού και της σύστασης οργανωμένης εγκληματικής ομάδας, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές της χώρας.

Ο πρώην kickboxer και αμφιλεγόμενος σελέμπριτι, που έχει αποκλειστεί από διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για σεξιστικά σχόλια και ρητορική μίσους, συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του και δύο άλλους υπόπτους. Θα κρατηθούν για 24 ώρες, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι εισαγγελείς της μονάδας καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος μετά την έφοδο σε ακίνητο του Τέιτ στο Βουκουρέστι.

Οι αδελφοί Τέιτ τελούν υπό ποινική έρευνα από τον Απρίλιο. Αρνήθηκαν να σχολιάσουν, αλλά ο δικηγόρος τους επιβεβαίωσε ότι τέθηκαν υπό κράτηση.

Εκπρόσωπος του Tate δήλωσε στην Daily Mirror ότι δεν μπορούσε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις αναφορές. «Ωστόσο, ο Άντριου και ο Τριστάν Τέιτ έχουν τον απόλυτο σεβασμό για τις ρουμανικές αρχές και πάντα θα συνδράμουν και θα βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν».

Σύμφωνα με ερευνητές, έχουν ταυτοποιηθεί έξι γυναίκες που φέρονται να έχουν υποστεί σεξουαλική εκμετάλλευση από «την οργανωμένη εγκληματική ομάδα» των Τέιτ.

«Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται ότι δημιούργησαν μια οργανωμένη εγκληματική ομάδα με σκοπό τη στρατολόγηση, τη στέγαση και την εκμετάλλευση γυναικών, εξαναγκάζοντάς τες να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που προοριζόταν να προβάλλεται σε εξειδικευμένους ιστότοπους έναντι αμοιβής», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

«Θα αποκόμιζαν σημαντικά χρηματικά ποσά», πρόσθεσαν.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ απάντησε σε ειρωνική ανάρτηση του Τέιτ στην οποία την κατονόμαζε, προτρέποντάς τον «να αποκτήσει ζωή», όταν ο Τέιτ την ανέφερε σε ανάρτηση που υπερηφανευόταν ότι έχει στην κατοχή του 33 αυτοκίνητα που είναι υπεύθυνα για «τεράστιες εκπομπές ρύπων».

Ο 35χρονος, όπως έγραφε το in.gr, έγινε διάσημος στο διαδίκτυο τους τελευταίους μήνες για τα σχόλια ανατριχιαστικού μισογυνισμού, προκαλώντας εκκλήσεις για την απομάκρυνσή του από το μέσο ενώ ταυτόχρονα τα βίντεο με ετικέτα #AndrewTate έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 12 δισεκατομμύρια προβολές. Ο αντιφατικός κόσμος του ίντερνετ σε όλο του το μεγαλείο. Πώς κάτι τόσο «σάπιο» μπορεί να έχει τόσο μεγάλη ζήτηση;

Ένοχη απόλαυση ή μυστική συμφωνία; Τραγικά και τα δύο.

Ευτυχώς η κατάληξη αυτού του ιντερνετικού φαινομένου που ακούει στο όνομα Άντριου Τέιτ δεν είναι χαρμόσυνη για τον ίδιο. Όχι μόνο ο προσωπικός λογαριασμός του Τέιτ έχει απενεργοποιηθεί στο TikTok, αλλά η πλατφόρμα θα προσπαθήσει να διαγράψει τυχόν αντιγραμμένα βίντεο του περιεχομένου του.

Πηγή φωτό: mirror.co.uk

Σχετικά Άρθρα