Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης του Pamestoixima.gr κερδίζει ένα iPhone 14*

 Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης του Pamestoixima.gr κερδίζει ένα iPhone 14*

Γιορτινή διάθεση με άνοιγμα δώρων που φέρνουν μοναδικές εκπλήξεις.

Χριστουγεννιάτικες μάχες που θα αφήσουν εποχή έρχονται στο PS Battles του Pamestoixima.gr. Πρόκειται για ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής όπου διεξάγονται μονομαχίες διάρκειας 2,5 λεπτών ανάμεσα σε 3 διαδικτυακούς παίκτες κάθε φoρά. Σκοπός του κάθε παίκτη είναι να πετύχει νικηφόρους συνδυασμούς πραγματοποιώντας περιστροφές για να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους και να διεκδικήσει έτσι μοναδικά έπαθλα*. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης κερδίζει στο Pamestoixima.gr ένα iPhone 14.

Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος σε 3 μάχες καθημερινά και ανάλογα με τους πόντους που θα συγκεντρώσει, θα λάβει και την αντίστοιχη θέση στον συνολικό πίνακα του σκορ.

XMAS Calendar με σούπερ εκπλήξεις

Επιπλέον, στο Pamestoixima.gr  ένας χρόνος γεμάτος επιβραβεύσεις* έρχεται με το XMAS Unboxing. Συγκεκριμένα, στο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο προσφορών, κάθε μέρα μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, κρύβεται και ένα μοναδικό δώρο*. Για λίγες μόνο ημέρες, μάλιστα, το Pamestoixima.gr δίνει μια σούπερ χριστουγεννιάτικη προσφορά για όλους χωρίς κατάθεση.

Σχετικά Άρθρα