Βιασμός 15χρονου: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων

 Βιασμός 15χρονου: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων

Το βίντεο βρέθηκε στο κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων, και έχει γυριστεί μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον όπου σημειώθηκε και ο φρικιαστικός βιασμός του 15χρονου.

Ένας από τους κατηγορούμενους κρατά στα χέρια του μια φαλτσέτα, την οποία χειρίζεται με άνεση και απειλητικά, για να στείλει το «μήνυμα» ότι είναι εξοικειωμένος με το  συγκεκριμένο  δολοφονικό  όπλο.

Στο βίντεο φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα και η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που έχει στο χέρι του τη φαλτσέτα και την επιδεικνύει με απειλητική διάθεση.

Τέτοια βίντεο αποτελούσαν για τα μέλη της συμμορίας την «ταυτότητά» τους, καθώς έδειχναν ποιο είναι το προφίλ τους και διεμήνυαν πως είναι έτοιμοι για όλα. Είναι ενδεικτικό ότι στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών χαρακτήριζαν τον βιασμό του 15χρονου ως «πλάκα».

Από το υλικό που βρέθηκε στα κινητά τους είναι ξεκάθαρο ότι το εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον ήταν το «στρατηγείο» της συμμορίας, καθώς πολλά από αυτά τα βίντεο με τα όπλα και τα ναρκωτικά είχαν γυριστεί εκεί.

Παράλληλα, και οι ίδιοι ανέφεραν στις καταθέσεις τους ότι μαζεύονταν στο χώρο αυτό σχεδόν καθημερινά.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά Άρθρα