Σοκάρει η μητέρα της μαθήτριας που αποκάλυψε το βίντεο της φρίκης με τον 15χρονο: “Φοβήθηκα μην τη βρω σκοτωμένη”

 Σοκάρει η μητέρα της μαθήτριας που αποκάλυψε το βίντεο της φρίκης με τον 15χρονο: “Φοβήθηκα μην τη βρω σκοτωμένη”

Σοκαρισμένη είναι η 15χρονη μαθήτρια, η οποία αποκάλυψε το βίντεο του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στη Δυτική Αττική σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της.

«Μαμά θέλω να βοηθήσω» είπε το κορίτσι στη μητέρα του, η οποία περιέγραψε μιλώντας στον ΑNT1 πώς φοβήθηκε «μην τη βρει σκοτωμένη» αν η κόρη της ανακατευόταν.

Η γυναίκα είπε πως η κόρη της είχε το επίμαχο βίντεο με τα βασανιστήρια του 15χρονου, στο κινητό της δύο εβδομάδες πριν.

Τελικά, το παιδί και παρά τον φόβο της μητέρας της έστειλε το βίντεο στον ξάδελφο του θύματος, λέγοντάς του «μην το αφήσεις να ξεχαστεί γιατί θα βρουν επόμενο θύμα».

Η μητέρα της 16χρονης σημείωσε πως γνώριζε όλα τα εμπλεκόμενα παιδιά που ήταν «από καλές οικογένειες» εκτός από ένα που είχε δημιουργήσει εντάσεις σε προηγούμενο δεσμό του.

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την ενασχόληση της Δικαιοσύνης με αυτήν, η γυναίκα σημειώνει πως γίνεται χαμός στο Instagram μεταξύ των αγοριών που πλέον ονοματίζουν κορίτσια. «Έχουν αρχίσει να δικάζουν τα παιδιά της περιοχής το ένα το άλλο» λέει η μητέρα της 15χρονης μαθήτριας.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Πέμπτη, έλαβε προθεσμία για την απολογία του ο 8ος ανήλικος που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου.Ο 15χρονος που δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου θα απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου.

Σχετικά Άρθρα