Κιβωτός: Νέα αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα – Στις 9 Ιανουαρίου καλείται για κατάθεση ο π. Αντώνιος

 Κιβωτός: Νέα αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα – Στις 9 Ιανουαρίου καλείται για κατάθεση ο π. Αντώνιος

Για τις 9 Ιανουαρίου έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία ο πατέρας Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση για κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δυο ανήλικων φιλοξενούμενων, αλλά και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες ανήλικων τροφίμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του, οι οποίοι θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσουν προθεσμία 15-20 ημερών, προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική του γραμμή.

Η αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα

Στο μεταξύ, το “Live News” προχώρησε σε άλλη μία αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και από όσα έχουν πει στις Αρχές υπάλληλοι της “Κιβωτού του Κόσμου”, τα χρήματα που συγκεντρώνονταν στα περίφημα κουτιά της Οργάνωσης που κυκλοφορούσαν σε κηδείες και γάμους, τα χειριζόταν αποκλειστικά εκείνη.

Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σε συνεργασία με την οικονομική αστυνομία, έχουν εστιάσει σε καταθέσεις και αναφορές των υπαλλήλων των δομών, οι οποίοι έχουν βάλει στο κάδρο την πρεσβυτέρα, λέγοντας ότι τα χρήματα που συγκεντρώνοντας από τα κουτιά, τα διαχειριζόταν η ίδια, ενώ είναι άγνωστο πού κατέληγαν αφού έφευγαν από την Οργάνωση.

Σχετικά Άρθρα