Ίλιον/Βιασμός 15χρονου: Μέλη συμμορίας ανηλίκων οι βιαστές – Φωτογραφίες με στιλέτα, full face και τεράστια ποσά

 Ίλιον/Βιασμός 15χρονου: Μέλη συμμορίας ανηλίκων οι βιαστές – Φωτογραφίες με στιλέτα, full face και τεράστια ποσά

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους βιαστές του 15χρονου από το Ίλιον. Από τις έρευνες των αρχών στα κινητά και στα social media των βιαστών, αποκαλύφθηκε η ένταξη τους σε μια από τις περιβόητες και βίαιες συμμορίες ανηλίκων καθώς και άλλες παράνομες δραστηριότητες από τις οποίες, όπως φαίνεται και σε εικόνες που δημοσίευαν οι ίδιοι, έβγαζαν πολλά χρήματα.

Ναρκωτικά, όπλα και οπαδικές επιδρομές είναι μερικές από τις «δραστηριότητες» των ανηλίκων που, μαζί με άλλους μαθητές από ΕΠΑΛ της Δυτικής Αττικής, φέρονται να είχαν συστήσει μια «σκληρή» συμμορία.

Τα μέλη της έκλειναν ραντεβού με αντίπαλες συμμορίες και συμπλέκονταν άγρια, με «έπαθλο», την επικράτησή τους στη γειτονιά.

Στη συνέχεια πόζαραν με τα ρόπαλα στα χέρια και ανέβαζαν το υλικό στα social media. Ο 17χρονος Αλβανός από το Ίλιον, ο οποίος κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου, δεν δίσταζε, μάλιστα, να ανεβάζει βίντεο στο TikTok, κρατώντας στιλέτα ή φορώντας full face και γάντια.

Δείτε φωτογραφίες

ilion__2_
ilion__3_
ilion__4_
ilion

Ένας άλλος ανήλικος που κατηγορείται για την υπόθεση επιδεικνύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τσιγάρα με την ινδική κάνναβη, καθώς και ένα πάκο με χαρτονομίσματα των 100 και των 50 ευρώ. Πρόκειται για μαθητή μόλις 15 ετών…

Παρόμοια είναι τα ευρήματα της Ασφάλειας και στα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν φωτογραφίες από όπλα και ναρκωτικά.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η εγκληματική δράση της συμμορίας των οχτώ να έχει και οπαδικά κίνητρα που οδήγησαν στο βασανισμό και την κακοποίηση του 15χρονου.

Σχετικά Άρθρα