Ινδία: Λεοπάρδαλη το έσκασε και επιτέθηκε σε επιβάτες τραυματίζοντας 15 άτομα (vid)

 Ινδία: Λεοπάρδαλη το έσκασε και επιτέθηκε σε επιβάτες τραυματίζοντας 15 άτομα (vid)

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media έχει γίνει viral και δείχνει μια λεοπάρδαλη να επιτίθεται σε φορτηγάκι, στην Ινδία. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την λεοπάρδαλη στην πολιτεία Άσαμ.

Το βίντεο δείχνει το άγριο ζώο να πηδάει πάνω από έναν συρματόπλεγμα και να πέφτει με φόρα σε ένα κινούμενο βαν γεμάτο με ανθρώπους.

Οι τραυματίες που δέχτηκαν επίθεση από το αιλουροειδές, δεν είναι σοβαρά και αναμένεται να αναρρώσουν πλήρως, όπως αναφέρει η Telegraph.

«Τρία άτομα, δασικοί υπάλληλοι, τραυματίστηκαν μετά από επίθεση λεοπάρδαλης στο Τζοράτ. Όλοι οι τραυματίες εισήχθησαν αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο. Όλοι οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου», δήλωσε ο Mohan Lal Meena, υπεύθυνος ασφαλείας στην περιοχή.

Ο Meena ενημέρωσε ότι το ζώο περιφέρεται στην περιοχή και η δασική υπηρεσία προσπαθεί να το εντοπίσει.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν και άλλους τραυματίες που έφτασαν στο νοσοκομείο από την πανεπιστημιούπολη του Ινστιτούτου Ερευνών για το Τροπικό Δάσος, που βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης Τζοράτ. Αξιωματούχοι του Τμήματος Δασών δήλωσαν ότι το ζώο πιθανότατα εισέβαλε στην πανεπιστημιούπολη αναζητώντας τροφή από το κοντινό Καταφύγιο Άγριας Ζωής. Ο Ranjit Konwar, εκπρόσωπος της Τζοράτ τόνισε ότι το προηγούμενο βράδυ η λεοπάρδαλη άρχισε να επιτίθεται σε κατοίκους στα χωριά που γειτνιάζουν με το ινστιτούτο, το οποίο περιβάλλεται από φυτείες τσαγιού.

«Το ζώο έχει γίνει πολύ επιθετικό. Έχουμε στήσει παγίδες μέσα στην πανεπιστημιούπολη για να το αιχμαλωτίσουμε. Καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του», πρόσθεσε. Ο Konwar είπε ότι όλοι οι κάτοικοι της πανεπιστημιούπολης έχουν ενημερωθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Δείτε το βίντεο: