Ηράκλειο: Αιματηρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών – 3 συλλήψεις

 Ηράκλειο: Αιματηρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών – 3 συλλήψεις

Σε δυο αιματηρά επεισόδια με τραυματισμούς μεταξύ αλλοδαπών στο Ηράκλειο χρειάστηκε να επέμβει μέσα σε λίγες ώρες η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τρεις νεαρούς μετανάστες και αναζητά έναν ακόμη, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν εξακριβωθεί μέχρι στιγμής.

Το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, δύο Παλαιστίνιοι ηλικίας 30 και 23 χρόνων συνεπλάκησαν για άγνωστη αιτία στη λεωφόρο Καλοκαιρινού, με τον 30χρονο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο με μαχαίρι. Ωστόσο, ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι τον καυγά ξεκίνησε ο 30χρονος που τον χτύπησε και τον απείλησε με μαχαίρι. Και οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν, αλλά τα μαχαίρια δεν βρέθηκαν.

Είχε προηγηθεί, το απόγευμα της Παρασκευής, άλλο ένα επεισόδιο που αναστάτωσε την Αμμουδάρα, όταν ένας 22χρονος Παλαιστίνιος μαζί με έναν άγνωστο ακόμη άνδρα καυγάδισαν με έναν 37χρονο Πακιστανό και τον χτύπησαν στο σώμα και το κεφάλι, ενώ ο 22χρονος τον τραυμάτισε στο χέρι με μαχαίρι. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε το μαχαίρι, ενώ ο τρίτος που συμμετείχε στην συμπλοκή αναζητείται.

Σχετικά Άρθρα