Γλυκά Νερά: Μήνυμα εκφοβισμού “βλέπει” η Αστυνομία πίσω από τους πυροβολισμούς – Σε ποιον ανήκει το βενζινάδικο

 Γλυκά Νερά:  Μήνυμα εκφοβισμού “βλέπει” η Αστυνομία πίσω από τους πυροβολισμούς – Σε ποιον ανήκει το βενζινάδικο

Προειδοποιητικοί φαίνεται πως ήταν οι πυροβολισμοί που έπεσαν λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας έξω από βενζινάδικο της Silk Oil στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες, οι οποίοι έχουν ήδη αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για να διαπιστωθεί αν προέρχονται από όπλο που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Το βενζινάδικο ανήκει στην οικογένεια του Γιώργου Μήτσου, ο οποίος είχε εκτελεστεί σε πρατήριό του επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στον Γέρακα πριν από λίγους μήνες.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και ελέγχει το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, τόσο του πρατηρίου καυσίμων, όσο και παρακείμενων επιχειρήσεων που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ένα smart με δύο επιβαίνοντες σταμάτησε έξω από το βενζινάδικο. Ο ένας από τους δύο, βγήκε από το αυτοκίνητο, έριξε δύο πυροβολισμούς και τράπηκαν σε φυγή.

Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε την Αμεση Δράση και μέσα σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν πληρώματα ΔΙΑΣ και περιπολικά όπου άρχισαν να χτενίζουν τη γύρω περιοχή για να εντοπίσουν το όχημα, βάσει των πληροφοριών που τους έδωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για εκφοβιστικό, προειδοποιητικό μήνυμα.

Eξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας που φέρεται να έχει καταγράψει το αυτοκίνητο των δραστών.

Σχετικά Άρθρα