Ερντογάν για Ρονάλντο: “Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, θα πάει στη Σαουδική Αραβία”

 Ερντογάν για Ρονάλντο: “Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, θα πάει στη Σαουδική Αραβία”

Το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε σε συνέδριο που έδωσε το παρόν ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν μιλώντας σε συνέδριο στην πόλη Ενζουρούμ της Τουρκίας, προχώρησε σε μία ποδοσφαιρική αποκάλυψη και μάλιστα ιδιαίτερης σημασίας, καθώς το μέλλον του Κριστιάνο απασχολεί εδώ και καιρό τα μέσα όλου του πλανήτη.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως ο Πορτογάλος στράικερ, μετά το διαζύγιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στη Σαουδική Αραβία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Ερντογάν: Χαράμισαν την ενέργεια του Ρονάλντο στο Μουντιάλ, βάζοντάς τον για τριάντα λεπτά στο τέλος του αγώνα

Παράλληλα, σχολίασε και τη συμμετοχή του 38χρονου στο Μουντιάλ του Κατάρ λέγοντας ότι «χαράμισαν την ενέργειά του, του χάλασαν το μυαλό βάζοντάς τον να παίξει στα τελευταία 30 λεπτά των αγώνων».

Υπενθυμίζεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πολύπειρο πρώην επιθετικό της Γιουνάιτεντ να συνεχίζει την καριέρα του με τη φανέλα της Αλ Νασρ, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο για το μέλλον του, καθώς μία ενδεχόμενη μετακίνησή του εκτός ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ίσως και να σηματοδοτούσε το τέλος της καριέρας του.

https://twitter.com/fotomac/status/1607091448930877441

Σχετικά Άρθρα