Πτώση λεωφορείου στην Ισπανία: Στους έξι οι νεκροί – Σώθηκαν μόνο ο οδηγός και μια επιβάτιδα

 Πτώση λεωφορείου στην Ισπανία: Στους έξι οι νεκροί – Σώθηκαν μόνο ο οδηγός και μια επιβάτιδα

Στους έξι ανέρχονται οι νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε έναν ποταμό στη βορειοδυτική Ισπανία. Ο αριθμός των αγνοουμένων ήταν επί ώρες αβέβαιος, αφού ο οδηγός του οχήματος είχε πάθει σοκ και δεν θυμόταν πόσοι ακριβώς ήταν οι επιβάτες που μετέφερε.

Στο λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Λούγκο στο Βίγκο, επέβαιναν – σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές – συνολικά οκτώ άτομα. Το δυστύχημα σημειώθηκε παραμονή Χριστουγέννων, στην κοινότητα Σερδέδο-Κοτομπάντε, κοντά στα σύνορα με την Πορτογαλία. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό κατέληξε στα νερά του ποταμού Λερέζ. 

Από την πτώση λεωφορείου, υπάρχουν δύο διασωθέντες. Πρόκειται για τον οδηγό και μια επιβάτιδα, που νοσηλεύονται σε τοπικά νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι έξι επιβάτες σκοτώθηκαν.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των αγνοουμένων ήταν επί ώρες αβέβαιος, αφού ο οδηγός του οχήματος είχε πάθει σοκ και δεν θυμόταν πόσοι ακριβώς ήταν οι επιβάτες που μετέφερε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των τοπικών αρχών, τα θύματα είναι πέντε Ισπανοί – μεταξύ των οποίων μια γυναίκα με τον γιο της – και μια νεαρή γυναίκα από το Περού που εργαζόταν στην περιοχή φροντίζοντας μια ηλικιωμένη.

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα