Μπρους Γουίλις: Το ατύχημα στα γυρίσματα ταινίας που μπορεί να προκάλεσε την αφασία

 Μπρους Γουίλις: Το ατύχημα στα γυρίσματα ταινίας που μπορεί να προκάλεσε την αφασία

H είδηση πως ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία σόκαρε όχι μόνο τον κόσμο του Χόλιγουντ, αλλά και πολλούς θαυμαστές του. Πρόκειται για μια εγκεφαλική διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας, καθώς υπάρχει μερική ή ολική απώλεια γλωσσικών ικανοτήτων. 

Αν και ο Μπρους Γουίλις έχει πλέον αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ και πολλοί είναι οι θαυμαστές του που αναζητούν απαντήσεις στο τι μπορεί να προκάλεσε το πρόβλημα της υγείας του. Δημοσιεύματα στη Marca και τη Filmstarts λοιπόν αναφέρονται σε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός το 2003, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Tears of the Sun» και ενδεχομένως να αποτελεί την «πηγή του κακού». 

Η γερμανική εφημερίδα Filmstarts, στο δημοσίευμα της για τον Μπρους Γουίλις με τίτλο: «Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Tears of the Sun» θα μπορούσε να ήταν η αιτία της αφασίας», αναφέρει ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων το 2003 ένα βλήμα τον χτύπησε στο κεφάλι. Μάλιστα ο ηθοποιός τότε μήνυσε τα Revolution Studios για «ακραίο ψυχικό, σωματικό και συναισθηματικό πόνο», όπως επίσης και τον διευθυντή ειδικών εφέ, Τζόι Πανκέικ.

ryc

Σχετικά Άρθρα