Δολοφονία ποδοσφαιριστή στη Γαλλία

 Δολοφονία ποδοσφαιριστή στη Γαλλία

Τραγωδία στο γαλλικό ποδόσφαιρο την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο Σαντανά Μεντί, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ομπάν της 4ης τη τάξει κατηγορίας του Championnat, έπεσε νεκρός από σφαίρες, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας.

Όπως μεταδίδει το SPORT24, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο 14ο διαμέρισμα της Μασσαλίας και σύμφωνα με την Provence οφείλεται σε διαμάχη μεταξύ συμμοριών για τα σημεία όπου θα διακινούν ναρκωτικά.

Πρόκειται για την 32η ανθρωποκτονία μέσα στο 2022 στο Μπους ντι Ρον, οι περισσότερες στη Μασσαλία.

Ο Μεντί γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Μαρσέιγ, φτάνοντας μέχρι τη δεύτερη ομάδα της. Η πρώτη επαγγελματική εμπειρία του καταγράφηκε στην Ανδόρα για την Σαντ Τζουλιά και το 2019 πήγε στην Αγγλία, όπου αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Το 2021 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Κοτ Μπλε, τον Οκτώβριο του ίδιου έτους μετακινήθηκε στην Μαρινιάν και από το φετινό Ιούλιο ανήκε στην Ομπάν.

“Θα αφήσει ένα μεγάλο κενό και θα παραμείνει για πάντα ένας από εμάς. Όλες οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας πηγαίνουν στην οικογένειά του”, αναφέρει το σχετικό μήνυμα του συλλόγου του στα social media.

Σχετικά Άρθρα