“Δικαιοσύνη δεν έχουμε αφού άφησαν τον αστυνομικό ελεύθερο ” λέει ο πατέρας του Κώστα Φραγκούλη

 “Δικαιοσύνη δεν έχουμε αφού άφησαν τον αστυνομικό ελεύθερο ” λέει ο πατέρας του Κώστα Φραγκούλη

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα που τους δίνει ο νόμος είναι οι γονείς του 16χρονου Ρομά Κώστα Φραγκούλη, που υπέκυψε 8 μέρες μετά τους πυροβολισμούς, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του εμφανίστηκε οργισμένος και ταυτόχρονα συντετριμμένος. Την υπεράσπιση της οικογένειας, έχει αναλάβει πλέον ο Απόστολος Λύτρας. Τον 34χρονο αστυνομικό εκπροσωπεί από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Κούγιας.

Σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι «η Δικαιοσύνη ούτε φοβάται ούτε εκβιάζεται. Λυπήθηκα που είπαν οι πρόεδροι Ρομά ότι δεν θα γίνουν φασαρίες, αλλά εάν δεν μπει στη φυλακή θα γίνουν και κανείς δεν τους έχει συλλάβει. Οι προϋποθέσεις για την προσωρινή κράτηση ή όχι ενός κατηγορουμένου είναι συγκεκριμένες».

Παράσταση υποστήριξης κατηγορίας κατέθεσαν οι γονείς του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, που έχασε τη ζωή του από τα πυρά του αστυνομικού, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του 16χρονου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3 ενώ ο δικηγόρος του ζήτησε να γίνει πραγματογνωμοσύνη τόσο στα βίντεο που κατέγραψαν το επεισόδιο όσο και βαλιστική εξέταση.

«Καλές γιορτές να κάνει. Εγώ θα κάνω μαύρες γιορτές όπως ξέρει όλος ο λαός. Δικαιοσύνη δεν έχουμε. Αυτοί που κάθονται στις καρέκλες είναι λάθος. Αφού τον αφήσανε ελεύθερο πάει να πει ότι δεν έχουμε δικαιοσύνη», ανέφερε ο πατέρας του 16χρονου.

φραγκού

Σχετικά Άρθρα