Qatar Gate: Συνάντηση Δημητρακόπουλου – Καϊλή

 Qatar Gate: Συνάντηση Δημητρακόπουλου – Καϊλή

Στις Βρυξέλλες μετέβη ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή στην Ελλάδα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, καθώς αύριο Πέμπτη η έκπτωτη αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μέσα από το αεροσκάφος και λίγο πριν συναντήσει την εντολέα του, έκανε δηλώσεις και είπε σύμφωνα με το OPEN: «Μόλις προσγειωθούμε στις Βρυξέλλες θα πάω στο δικαστήριο για να μελετήσω τη δικογραφία και ό, τι νεότερο στοιχείο υπάρχει. Ο χρόνος που έχω στη διάθεσή μου για να δω μια δικογραφία είναι από τις 13.00 έως τις 16.30 το απόγευμα».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «στη συνέχεια θα πάω στη φυλακή να συναντήσω την κα Καϊλή και μετά στο γραφείο του συναδέλφου μου, του κ. Αντρέ Ριζόπουλου για να χαράξουμε την υπερασπιστική γραμμή για το αυριανό δικαστήριο, όπου εκεί θα δοθεί μάχη για την ελευθερία της. Ο αγώνας δεν τελειώνει αύριο. Ο μεγάλος αγώνας θα δοθεί στο δικαστήριο όταν αυτό γίνει για την ουσία της υπόθεσης».

Ο κ. Δημητρακόπουλος συμπλήρωσε ότι «σας μεταφέρω σταθερά τη φωνή της ότι είναι αθώα και ποτέ δεν έχει δωροδοκηθεί στη ζωή της».

Σχετικά Άρθρα