ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά προσπαθεί να αλλάξει την τοπική ατζέντα και να πείσει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ότι… γίνονται έργα

 ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση  για ακόμη μια φορά  προσπαθεί να αλλάξει την τοπική ατζέντα και να πείσει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ότι… γίνονται έργα

Για μια ακόμα επικοινωνιακή φιέστα που προσπαθεί να αλλάξει την τοπική ατζέντα και να πείσει τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ότι… γίνονται έργα», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού κατά την τελετή υπογραφής της σύμβασης για το fly over.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι οι εργασίες για το fly over «αναμένεται να επιδεινώσουν δραματικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα» και θα οδηγήσουν σε αποψίλωση 75.000 τετραγωνικών μέτρων του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ για ακόμη μια φορά γυρίζει την πλάτη στις πραγματικές ανάγκες της πόλης, υπογράφοντας συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ για φαραωνικά έργα», σημειώνει.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η ετυμηγορία του ελληνικού λαού θα είναι δυσάρεστη για τον πρωθυπουργό και για το κόμμα του.

Σχετικά Άρθρα