Ρόδος: Καταγγελία κατά 62χρονου για ασέλγεια σε 4 ανήλικα αγόρια έναντι αμοιβής

 Ρόδος: Καταγγελία κατά 62χρονου για ασέλγεια σε 4 ανήλικα αγόρια έναντι αμοιβής

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση με καταγγελλόμενο για σεξουαλικά αδικήματα με ανήλικα αγόρια έναν 62χρονο ημεδαπό, απασχολεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου σχημάτισαν δικογραφία εις βάρος του 62χρονου για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων από ενήλικο, έναντι αμοιβής, τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Της αστυνομικής έρευνας προηγήθηκαν τρεις Εισαγγελικές Παραγγελίες τον Νοέμβριο του 2022 για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τετελεσμένη και σε απόπειρα, πράξεις που έλαβαν χώρα από τον Μάιο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2022 εις βάρος δύο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 17 και 15 ετών και δύο ανήλικων αλλοδαπών αγοριών ηλικίας 14 ετών.

Ο 62χρονος καταγγέλθηκε ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανηλίκων εντός του σπιτιού του στην Μεσαιωνική Πόλη προσφέροντας τους χρήματα ή διάφορα υλικά ανταλλάγματα.

Κατόπιν έγγραφων ανώνυμων καταγγελιών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, πιθανότατα από περιοίκους, για τακτικές επισκέψεις ανηλίκων στην οικία του, διενεργήθηκε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας εξακριβώθηκαν οι επισκέψεις αυτές.  

Τα ανήλικα παιδιά σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνήθηκαν την τέλεση σεξουαλικών πράξεων με τον ενήλικο και ισχυρίστηκαν ότι μετέβησαν στην οικία του και συνομίλησαν, και ότι πήραν καφέ μαζί του.

Σχετικά Άρθρα