LIVE/Aργεντινή: Η παρέλαση του Μέσι και των πρωταθλητών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

 LIVE/Aργεντινή:  Η παρέλαση του Μέσι και των πρωταθλητών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής θα… παρελάσει με το παγκόσμιο κύπελλο στους δόμους της πόλης, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τροπαίου.

Εορτασμοί χωρίς σταματημό στην Αργεντινή, καθώς μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική ομάδα, οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει με φιλάθλους που τραγουδούν συνθήματα αποθεώνουν τους παίκτες της ομάδας. Η «αλμπισελέστε» προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) και επικράτησε πανζουρλισμός, τόσο στο Μπουένος Άιρες όσο και σε όλη την χώρα.

Το ανοιχτό πούλμαν που μετέφερε την ομάδα πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι με εκατομμύρια πολίτες να πανηγυρίζουν. Όμως μετά την… μεταμεσονύκτια παρέλαση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα, οι Αργεντίνοι έχουν οργανώνει μία ακόμη μεγαλύτερη σήμερα Τρίτη (20/12).

Την είδηση της παρέλασης των ανοιχτών λεωφορείων επιβεβαίωσε η AFA (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής) μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. «Η ομάδα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών θα αναχωρήσει την Τρίτη το μεσημέρι με προορισμό τον Οβελίσκο για να γιορτάσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους φιλάθλους. Ναι, είμαστε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!» έγραφε ανάρτηση.

Δείτε το βίντεο με την πορεία του πούλμαν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες:

Σχετικά Άρθρα