Στο αρχείο η μήνυση Στουρνάρα κατά Πολάκη – Η αιχμηρή απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

 Στο αρχείο η μήνυση Στουρνάρα κατά Πολάκη – Η αιχμηρή απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Άλλη μια δικαίωση για τον πρώην υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, αποτελεί η αρχειοθέτηση της μήνυσης που είχε καταθέσει σε βάρος του ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε παραθέσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα δημοσιεύματα του documentonews.gr τον Οκτώβριο του 2020 σχετικά με δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που είχε «χαρίσει» η Τράπεζα Πειραιώς σε μεγαλοεφοπλιστές.

Στις ίδιες αναρτήσεις ο Π. Πολάκης έθετε ερωτήματα προς την πλευρά Στουρνάρα εάν θα κάνει σύσκεψη για το ζήτημα όπως είχε κάνει το Φεβρουάριο του 2019, με το καταναλωτικό δάνειο που είχε λάβει ο ίδιος από την Attica Bank βάζοντας υποθήκη ακίνητο ιδιοκτησίας του.

Η μήνυση είχε κατατεθεί από την πλευρά του Γιάννη Στουρνάρα τον Οκτώβριο του 2020 και στη συνέχεια ακολούθησε η άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη από τη Βουλή.

Με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολιάζει ως εξής την εξέλιξη:

«ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ,αρχιτραπεζιτη,στον κουβά η δεύτερη μήνυση σου εναντιον μου για συκοφαντία και εξύβριση για την οποία έγινε 2η άρση της ασυλίας μου!!!

Ο εισαγγελέας δέχεται πως έπρεπε να έχεις ελέγξει τη διαγραφη των δανείων των εφοπλιστών ,όπως έκανες με το δικό μου δάνειο και θεωρεί ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ τον τρόπο που σου απευθύνθηκα!!

…Όλα εδώ θα πληρωθούν… Γιαννη Στουρνάρα…

Εδώ ειναι κι ο παράδεισος ,εδώ κι η κόλαση…»

Σχετικά Άρθρα