Καϊλή: Πλαστά τα έγγραφα για ποσά 20 εκατ. ευρώ από το Κατάρ σε τράπεζα του Παναμά

 Καϊλή: Πλαστά τα έγγραφα για ποσά 20 εκατ. ευρώ από το Κατάρ σε τράπεζα του Παναμά

Toν ισχυρισμό ότι τα έγγραφα που δείχνουν δωροδοκία προς την Εύα Καϊλή είναι πλαστά προβάλλει ο δικηγόρος της ευρωβουλεύτριας Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σχετικά με το σκάνδαλο Qatargate έκανε λόγο για εμφανέστατα πλαστά έγγραφα. Υποστήριξε ότι τα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία το κράτος του Κατάρ μέσω της Εθνικής Τράπεζας του Κατάρ φέρεται να είναι δωροδοκία στην Εύα Καϊλή και μέλη της οικογένειας της σε ονομαστικούς τραπεζικούς λογαριασμού στον Παναμά δεν είναι γνήσια.

Πρόκειται για έγγραφα που κυκλοφόρησαν στα social media και έδειχναν καταθέσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ σε τρεις λογαριασμούς στον Παναμά που φέρεται να άνηκαν στην Εύα Καϊλή, στον πατέρα της Αλέξανδρο Καϊλή και στη μητέρα της Μαρία Ιγνατιάδου.

Όπως ανέφερε, η πλευρά της Εύας Καϊλή «θα ζητήσει από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ερευνήσει ποιος είναι ο πλαστογράφος και ποιες οι σκοπιμότητες του».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος κάλεσε τον κ. Βουρλιώτη, πρόεδρο της Αρχής για την Καταπολέμηση Προϊόντων που προέρχονται από Εγκληματική Δραστηριότητα να επιληφθεί άμεσα προκειμένου να υπάρχουν δύο υπηρεσίες που θα πιστοποιούν την πλαστότητα.

Σχετικά Άρθρα