Ραγκούσης: “Μήπως ο κ. Ντογιάκος έχει κάτι να πει για την ωμή παραβίαση του κράτους δικαίου από τον Γεωργιάδη;”

 Ραγκούσης: “Μήπως ο κ. Ντογιάκος έχει κάτι να πει για την ωμή παραβίαση του κράτους δικαίου από τον Γεωργιάδη;”

Σκληρή κριτική άσκησε χθες με ανακοίνωσή του ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, σε μερίδα των ΜΜΕ που αποκαλύπτουν γεγονόταν για την υπόθεση των υποκλοπών, κατηγορώντας τα για παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, ωστόσο, σε σημερινή του ανάρτηση, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τον Άδωνι Γεωργιάδη να λέει ότι «πρέπει να μπει φυλακή η κ. Τουλουπάκη» και χαρακτήρισε «λάθος» την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, δηλώνονται ότι εκείνος θα πάρει το μέρος του ανακριτή «που θα την παραπέμψει».

«Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Ισίδωρος Ντογιάκος, εκτός από έμμεσες απειλές κατά των ΜΜΕ που αποκαλύπτουν τις υποκλοπές και τη συνταγματική εκτροπή Μητσοτάκη, μήπως έχει κάτι να πει για αυτήν την ωμή παραβίαση του κράτους δικαίου», γράφει στην ανάρτησή του ο Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης και συνεχίζει: «Είναι δυνατόν να γίνεται ανεκτή, μεσούσης της δίκης, μια τέτοια παρέμβαση, παραβίαση της βασικότερης αρχής του κράτους δικαίου, από τον εν ενέργεια Υπουργό και αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προχθές δήλωσε απροκάλυπτα στη Βουλή : «ότι πρέπει να μπει η Τουλουπάκη φυλακή, το λέω και σήμερα»; Οι δικαστικές ενώσεις μήπως κρίνουν απαραίτητο να τοποθετηθούν;».

Ο κ. Ραγκούσης κατέληξε λέγοντας: «Τα ΜΜΕ που επικρίνουν τις καθυστερήσεις και τους χειρισμούς των εισαγγελικών αρχών, που συγκρίνουν την Ελλάδα με το Βέλγιο, είναι αυτά που αποκαλύπτουν στοιχεία για τις υποκλοπές και την αντιδημοκρατική εκτροπή Μητσοτάκη».

Σχετικά Άρθρα