Χειμερινός κολυμβητής ο Αλέξης Τσίπρας – “Κουβά” οι παρακολουθήσεις της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

 Χειμερινός κολυμβητής ο Αλέξης Τσίπρας – “Κουβά” οι παρακολουθήσεις της διακυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικά αλλά και αθλητικά σχόλια υπήρξαν στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην αίθουσα κοινοβουλευτικών συντακτών για τις καθιερωμένες ευχές μετά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τις ατάκες που αντάλλαξε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν την ψηφοφορία, τότε που ο πρωθυπουργός κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού.

Όπως σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε στον πρωθυπουργό πως πριν να κουνήσει το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφο του στις αμυντικές δαπάνες πρέπει πρώτα να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με τις παρακολουθήσεις των επιτελών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσης παρατήρησε ότι στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν υπήρξε καμία αναφορά στα δημοσιεύματα περί παρακολουθήσεων επί ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αυτή η υπόθεση πάει “στον κουβά”.

Εντύπωση πάντως προκάλεσαν όσα είπε για τις αθλητικές δραστηριότητές του ο Αλέξης Τσίπρας. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κατά την περίοδο της πανδημίας έγινε χειμερινός κολυμβητής βουτώντας στο Σούνιο ακόμη και τους κρύους μήνες.

Επίσης, επιβεβαίωσε την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με την οποία τρέχει στο Ολυμπιακό Στάδιο, λέγοντας μάλιστα ότι κάνει περίπου 5 χιλιόμετρα κάθε πρωί.

Σχετικά Άρθρα