Το τελευταίο “αντίο” στον κορυφαίο Γιάννη Διακογιάννη

 Το τελευταίο “αντίο” στον κορυφαίο Γιάννη Διακογιάννη

Στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών αποχαιρετούν φίλοι και συγγνείς τον σπουδαίο Γιάννη Διακογιάννη.

Ο ΠΣΑΤ, όπως ανακοίνωσε, τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη και αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στον κλάδο, αλλά και σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, αποφάσισε να αναλάβει όλες τις δαπάνες της εξοδίου ακολουθίας.

Στον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Νεκροταφείου Αθηνών βρέθηκε πλήθος κόσμου. Ανάμεσα τους ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, όπως και το ιστορικό δίδυμο του Παναθηναϊκού, Δομάζος – Αντωνιάδης, αλλά και ο Νίκος Σαργκάνης.

Επίσης, στην κηδεία βρέθηκαν πρώην συνάδελφου του Γιάννη Διακογιάννη, αλλά και άτομα του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος.

Στεφάνια στη μνήμη του θρυλικού δημοσιογράφου έστειλαν ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στεφάνια στη μνήμη του Γιάννη Διακογιάννη έστειλαν ακόμα οι ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η ΕΣΗΕΑ, αλλά και η ΕΡΤ και ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Με την ολοκλήρωση της κηδείας και την έξοδο του φέρετρου από την εκκλησία, υπήρξαν χειροκροτήματα ενώ ακούστηκε και η ιαχή “Αθάνατος”.

Σχετικά Άρθρα