ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Η Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate

 ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Η Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate

Για δημιουργία εντυπώσεων κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ με αφορμή το «αίτημα» της Κουμουνδούρου που ζητάει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει την Μαρία Σπυράκη με αφορμή την άρση ασυλίας της γαλάζιας ευρωβουλευτή που ζήτησε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας καθώς όπως αναφέρει «υπάρχουν υποψίες για απάτη εις βάρος του προϋπολογισμού της ΕΕ, σε σχέση με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης, και ιδίως όσον αφορά την αμοιβή των διαπιστευμένων κοινοβουλευτικών βοηθών».

Η ΝΔ τονίζει ότι η υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate τονίζοντας ότι πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της ενώ υπενθυμίζει ότι τη δήλωση της κας Σπυράκη ότι αποδέχτηκε την άρση της ασυλίας της επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ – Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπλέξει ανόμοια πράγματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Η υπόθεση της κυρίας Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate. Η ίδια η κυρία Σπυράκη έχει δηλώσει ότι αποδέχεται το αίτημα άρσης της ασυλίας της, προκειμένου να διαφανεί ότι πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της και ότι η ίδια δεν έχει οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Καταλαβαίνουμε την αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας περιμένουμε τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών».

Σχετικά Άρθρα