Χαμός στο Κεφαλάρι: Dogo Argentino κατασπάραξε σκυλάκι – Περαστικός τον πυροβόλησε και τον σκότωσε

 Χαμός στο Κεφαλάρι: Dogo Argentino κατασπάραξε σκυλάκι – Περαστικός τον πυροβόλησε και τον σκότωσε

Φρίκη για ιδιοκτήτρια σκύλου στο Κεφαλάρι την Παρασκευή, όταν σκύλος ράτσας Ντόγκο Ατζεντίνο επιτέθηκε στο σκυλάκι της ράτσα κοκόνι με αποτέλεσμα να το κατασπαράξει, αλλά και να τραυματίσει την ίδια.

Η επιχειρηματίας που είχε βγει για βόλτα με το σκύλο της κοντά στο σπίτι της, ξαφνικά είδε να την πλησιάζουν απειλητικά τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, το ένα εκ των οποίων ήταν αδέσποτο και το άλλο ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο λευκό, και είχε κολάρο και λουρί.

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε και δάγκωσε και την ιδιοκτήτρια του σκύλου, σκοτώνοντας το μικρόσωμο σκυλάκι.

Τις φωνές της γυναίκας άκουσε ένας υπάλληλος σεκιούριτι, ο οποίος προσπάθησε να απωθήσει τον σκύλο, ωστόσο και εκείνος δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε από τον σκύλο.

Περαστικός που οπλοφορούσε το σκότωσε

Όπως αναφέρει το MEGA, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία στον δρόμο με το αυτοκίνητό του ένας άλλος επιχειρηματίας από την περιοχή ο οποίος οπλοφορούσε.

Ο άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο, αλλά σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το Ντόγκο Αρτζεντίνο του επιτέθηκε στο πόδι. Ο άνδρας που είχε μαζί του πιστόλι, πυροβόλησε τον σκύλο και να τον σκότωσε.

Στη συνέχεια ο άνδρας εγκατέλειψε τον σκύλο και έφυγε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι γνωστά τα στοιχεία του στην αστυνομία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για θανάτωση ζώου ενώ η ιδιοκτήτρια του μικρού σκύλου, κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του Ντόγκο Αρτζεντίνο.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα