Τον Αντρέι Ριζόπουλο, κορυφαίο Βέλγο ποινικολόγο με ελληνικές ρίζες, προσέλαβε η Καϊλή

 Τον Αντρέι Ριζόπουλο, κορυφαίο Βέλγο ποινικολόγο με ελληνικές ρίζες, προσέλαβε η  Καϊλή

Η Εύα Καϊλή φέρεται να δηλώνει άγνοια για το ”Qatar Gate”, ενώ ”αδειάζει” τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ιδέα για τις επαφές του με την κυβέρνηση του Κατάρ.

Η Εύα Καϊλή – που βρίσκεται έγκλειστη στις φυλακές του Σαιν-Ζιλ – φέρεται να έχει προσλάβει για συνήγορο υπεράσπισης τον ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ποινικολόγων στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είπε στις βελγικές Αρχές ότι γνώριζε πως ο σύντροφός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ, ενώ του είχε επιστήσει σχετικά την προσοχή.

Επίσης, κατέθεσε ότι δεν γνώριζε τι ακριβώς έκανε και ότι δεν παρακολουθούσε τα αρχεία του και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

Ζητά να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η Εύα Καϊλή ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι – αίτημα που απορρίφθηκε από τις βελγικές Αρχές που θεωρούν ότι δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερη λόγω της σοβαρότητας του κατηγορητηρίου.

Αναφορικά με την ενάμιση έτους κόρη της, το Star μετέδωσε ότι πέρασε τις πρώτες ώρες με τη γυναίκα του πατέρα της και πως τώρα είναι με τον παππού στο διαμέρισμα που έμενε η ίδια στις Βρυξέλλες.

Σημειώνεται πως σε ό,τι αφορά το ιδιόκτητο σπίτι της στις Βρυξέλλες, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είπε πως το είχε αποκτήσει με δάνειο, ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για το πώς κατόρθωσε να το αποπληρώσει.

Σχετικά Άρθρα