Καλαμάτα: Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά – Δύο συλλήψεις για κλοπή βενζίνης

 Καλαμάτα: Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά – Δύο συλλήψεις για κλοπή βενζίνης

Αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό «Παναγάκια» του Ασπροχώματος στο δήμο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (10/12). Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά έξι Ρομά για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ μία εκ των συλληφθέντων δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ως όφειλε.

Παράλληλα, , χθες το απόγευμα, στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 18 και 25 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, μετέβηκαν σε δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στην οδό Αθηνών στην Καλαμάτα, όπου ενώ εφοδίασαν το όχημα τους με καύσιμα, αποχώρησαν στο μεν πρώτο χωρίς να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο, ενώ στο δεύτερο κατέβαλαν μέρος αυτού. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα