Φωτιά στον Κολωνό: Ο 5χρονος έχασε τη μάχη μετά από 12 μέρες – Νοσηλευόταν με βαριά εγκαύματα

 Φωτιά στον Κολωνό: Ο 5χρονος έχασε τη μάχη μετά από 12 μέρες – Νοσηλευόταν με βαριά εγκαύματα

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη ο 5χρονος που νοσηλευόταν για 12 μέρες με βαριά εγκαύματα ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στον Κολωνό, το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου.

Η κηδεία του μικρού παιδιού θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Νιοχώρι Κυλλήνης, στην Ηλεία, από όπου κατάγονται οι γονείς του. Η μητέρα του 5χρονου Χαράλαμπου ανήρτησε χθες, το Σάββατο στο facebook: «Άγγελε μου καλό παράδεισο να έχεις .! Θα τα ξανά πούμε. Κάποια στιγμή θα έρθεις πάλι στην αγκαλιά της μαμάς γιατί μαμά είναι μόνο μια!!!!».

Η περιγραφή του πατέρα μετά τη φωτιά στο διαμέρισμά τους

Περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ξέσπασε η φωτιά, ο πατέρας του 5χρονου υποστήριξε ότι το παιδί κοιμόταν και ότι προσπάθησε να το σώσει, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

«Το παιδί ήταν στο κρεβατάκι το είχε βάλει η σύζυγος να κοιμηθεί. Ήμουν κουρασμένος, είχα ξενυχτήσει με το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό», τόνισε και πρόσθεσε:

Πάλεψα να το σώσω το παιδί. Η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη γιατί η γυναίκα μου την κλειδώνει ώστε να μην φύγει ο μικρός στη σκάλα και για τους ληστές.

Σχετικά Άρθρα