LIVE Ένταση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή – Παρέμβαση του Πρ. της Βουλής

 LIVE Ένταση Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή – Παρέμβαση του Πρ. της Βουλής

Με αφορμή το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ και το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στη Βουλή.

Κατά τη δευτερολογία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε να φωνάζει σε πρώτο ενικό πρόσωπο προς τον Δημήτρη Τζανακόπουλο λέγοντας του:

  • «Παρακολουθούσα εγώ ποτέ υπουργό της κυβέρνησης; Ντροπή σας. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Ή ότι παρακολουθούσα εγώ ή γνώριζα ότι παρακολουθείτο ο κύριος Φλώρος; Δεν ντρέπεσαι λίγο;»

Επιπλέον ο ίδιος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε και άλλα πολιτικά πρόσωπα εκτός από το Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

Τέλος, σε ότι αφορά το ονόματα του Κωστή Χατζηδάκη και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος  στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

  • «Είναι δυνατό να υπονοείτε ότι παρακολουθούσα υπουργό της κυβέρνησης; Ντροπή σας. Γνωρίζομαι 30 χρόνια με τον κ. Χατζηδάκη. Υπονοείτε ότι γνώριζα ότι παρακολουθείται ο κ. Φλώρος; Δεν ντρέπεστε; Να μάθω τι; Πότε θα αυξήσουμε τις συντάξεις; Πότε θα δώσει επιδόματα;».

  

Σχετικά Άρθρα