Κατέθεσε οδηγός φορτηγού – Από τους αυτόπτες μάρτυρες της καταδίωξης του 16χρονου

 Κατέθεσε οδηγός φορτηγού – Από τους αυτόπτες μάρτυρες της καταδίωξης του 16χρονου

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται η εργαστηριακή έρευνα και η επιτόπια αυτοψία  προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες της δολοφονικής καταδίωξης του Κώστα Φραγκούλη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη.

Οι διωκτικές αρχές θα επιχειρήσουν να εξαγάγουν συμπεράσματα για την κατεύθυνση της σφαίρας, το σημείο βολής, αλλά και την πορεία της σε σύγκριση με εκείνη που βρήκε στο κεφάλι τον 16χρονο.

Οδηγός φορτηγού που φέρεται ως αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος κατέθεσε για μισή ώρα σήμερα στον α’ τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει ξεσηκωμό στην κοινότητα των Ρομά και πλήθος αντιδράσεων στην υπόλοιπη κοινωνία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας κατέθεσε για την πορεία που ακολούθησε το όχημα που οδηγούσε ο ανήλικος, πριν δεχτεί τα πυρά από τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο οδηγός είναι ένας από τους τρεις μάρτυρες τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στη δικογραφία. 

Νωρίτερα, η οικογένεια του 16χρονου, δια του συνηγόρου της, κατέθεσαν αίτημα διενέργειας πραγματογνωμοσύνης για το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που κατέγραψαν την καταδίωξη και βρίσκεται στη δικογραφία.

Σχετικά Άρθρα