Κιβωτός: Λύνει τη σιωπή της η μητέρα του πατέρα Αντώνιου – Τι γνώριζε για την θυρίδα

 Κιβωτός: Λύνει τη σιωπή της η μητέρα του πατέρα Αντώνιου – Τι γνώριζε για την θυρίδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και ασέλγεια στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Η 86χρονη μητέρα του ιδρυτή της Κιβωτού μίλησε σήμερα (7/12) στον ALPHA και παραδέχτηκε πως έχει στο όνομά της θυρίδα στην τράπεζα, αλλά και 60.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της! Η ίδια απάντησε «το ήξερα», και «ήταν του άνδρα μου», αλλά όταν ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της θυρίδας, περιορίστηκε να πει «δεν θυμάμαι τι έχει μέσα…».

«Δεν έχουμε καμία δουλειά με τον πατέρα Αντώνιο. Αυτά τα λεφτά είναι του άνδρα μου» τόνισε η γυναίκα και παραδέχτηκε πως ήξερε ότι ο λογαριασμός με το ποσό ήταν στο όνομά της.

Οσο για το γεγονός ότι εμφανίζεται μέτοχος του 50% της Κιβωτού του Κόσμου, η 86χρονη λέει πως «το ήξερα» αλλά «δεν υπέγραψα». Ο πατέρας Αντώνιος «τόσες ψυχούλες έσωσε και τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό», λέει η μητέρα του.

Τι είχε πει ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου

Σύμφωνα με όσα είχε πει ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου η μητέρα τους ζει με τη σύνταξη του ΟΓΑ ύψους 250 ευρώ.

«Είπαν για τη μητέρα μου ότι είναι δικαιούχος του 50% της Κιβωτού του Κόσμου. Η μητέρα μου είναι 86 ετών, συνταξιούχος του ΟΓΑ παίρνει μια μικρή σύνταξη 350 ευρώ και από αυτά τα λεφτά προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά της και τα εγγονάκια της.

Δεν έχει καμία σχέση, δεν υπέγραψε ποτέ κανένα έγγραφο και αυτά που τα στοιχεία που λέγονται ότι βρέθηκαν από τον οικονομικό έλεγχο, είναι όλα ψέματα!», είπε προ ημερών ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου.

Σχετικά Άρθρα