Θεοδωρικάκος: Η Πολιτεία επιβραβεύει τους ενστόλους – Το μάχιμο προσωπικό θα λάβει 600 ευρώ το Δεκέμβριο μαζί με τη μισθοδοσία του

 Θεοδωρικάκος: Η Πολιτεία επιβραβεύει τους ενστόλους – Το μάχιμο προσωπικό θα λάβει 600 ευρώ το Δεκέμβριο μαζί με τη μισθοδοσία του

”Η Πολιτεία ευχαριστεί και επιβραβεύει με πράξεις τα στελέχη που με καθημερινή αυτοθυσία προστατεύουν τα σύνορά της” τονίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σχετικά με την ανακοίνωση που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για εφάπαξ καταβολή 600 ευρώ σε όλους τους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου: «Εφάπαξ ενίσχυση με 600 ευρώ σε όλους τους ενστόλους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η Πολιτεία ευχαριστεί και επιβραβεύει με πράξεις τα στελέχη που με καθημερινή αυτοθυσία προστατεύουν τα σύνορά της».

Στην ομιλία του στην Τρίπολη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης 600 ευρώ το Δεκέμβριο στους αστυνομικούς και τους λιμενικούς. «Όλο το μάχιμο προσωπικό θα λάβει 600 ευρώ οριζόντια ενίσχυση το Δεκέμβριο μαζί με τη μισθοδοσία του ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ακόμα ότι είναι σαφής η προσήλωση της κυβέρνησης να εφαρμόζει τις δεσμεύσεις της, να στηρίξει την κοινωνία χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τη δημοσιονομική ισορροπία.

Σχετικά Άρθρα