Κτηνοτρόφος σε Τσίπρα: Τέτοια σκλαβιά, πείνα κι απόγνωση στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει (vid)

 Κτηνοτρόφος σε Τσίπρα: Τέτοια σκλαβιά, πείνα κι απόγνωση στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει (vid)

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς πολίτες της περιοχής της Καστοριάς είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του εμπορικό κέντρο της πόλης, οι οποίοι του είπαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τα «φώτα» ωστόσο έστρεψε πάνω του ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ότι «τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα, τέτοια απόγνωση και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει», με τον κόσμο δίπλα του να χειροκροτεί.

«Είμαι ένας Έλληνας που ζω στην παραμεθόριο. Το επάγγελμά μου είναι κτηνοτρόφος. Έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι. Εδώ είναι ο κόσμος να μιλήσει. Δεν θέλουν να ισορροπήσουν την κατάσταση εδώ. Ότι περνάμε καλά. Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα, τέτοια απόγνωση και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι απ’ αυτούς που λένε ότι είμαι φασίστας γιατί αγαπάω την πατρίδα και την οικογένεια. Γιατί με βαπτίσανε δεξιό. Εγώ είμαι Έλληνας και θέλω από τον πρωθυπουργό να κοιτάξει τον Έλληνα. Να φάμε ρε πρόεδρε. Τι είναι αυτά τα χάλια μας; Μπορούμε να πληρώσουμε πετρέλαιο; Μπορούμε να πληρώσουμε ρεύμα; Μπορούμε να πληρώσουμε ζωοτροφές; Τι μπορούμε να πληρώσουμε ρε πρόεδρε;»

Σχετικά Άρθρα