ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση να απαντήσει αν παρακολουθούσε η ΕΥΠ την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση να απαντήσει αν παρακολουθούσε η ΕΥΠ την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων”

Ανακοίνωση για τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καλώντας την κυβέρνηση «να αφήσει τους εξυπνακισμούς και να απαντήσει αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων».

Σε σημερινή του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνει ότι «μετά τις χθεσινές ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ότι πέραν υπουργών επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων στόχος της ΕΥΠ ήταν και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε για μια ακόμη φορά το δρόμο των γελοίων υπεκφυγών και των επιθέσεων αντί των ξεκάθαρων απαντήσεων».

«Τα πράγματα ωστόσο είναι πολύ σοβαρότερα από όσο νομίζουν, για να θαρρούν πως θα ξεφύγουν με αναφορές στον Αίσωπο και με εξυπνακισμούς», τονίζει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη χθεσινή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου. 

Και απευθύνει τα εξής ερωτήματα προς την κυβέρνηση: «Είναι αληθές ότι η ΕΥΠ είχε ως στόχους παρακολούθησης τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας;

Μπορεί ο πολιτικός υπεύθυνος της ΕΥΠ και πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης, να το διαψεύσει κατηγορηματικά;», για να καταλήξει λέγοντας: «Θα περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις. 

Με την εθνική ασφάλεια της χώρας δεν πρόκειται να ανεχθούμε παιχνίδια».