Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή “Σήμερα” του Σκάι

 Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή “Σήμερα” του Σκάι

Η Ντόρα Κουρτοκόη ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ή τουλάχιστον αυτό νόμιζε, γιατί πολύ γρήγορα άρχισε να τρώει «πόρτα» από την εκπομπή.

Και μπορεί να επέδειξε επαγγελματισμό κι υπομονή στην άμεση υποβάθμισή της σε σχέση με τους συμπαρουσιαστές της, αλλά τελικά ούτε αυτό ήταν αρκετό. Ποιος φοβάται και τι είναι αυτό, από την Ντόρα Κουτροκόη; Γιατί όταν τα νούμερα της τηλεθέασης πέφτουν, αυτό δεν οφείλεται σε έναν όταν αφορά μια τηλεοπτική εκπομπή. Ποιος τελικά δεν την ήθελε εξαρχής στην εκπομπή; Ή μήπως νομίζουν στον ΣΚΑΪ πως η αποχώρησή ενός από την τριάδα θα φέρει τηλεθέαση;

Μιλάμε για την πρωινή ενημερωτική ζώνη που είναι ναυαρχίδα για την ειδησεογραφική πορεία σε όλα τα κανάλια. Γιατί στον ΣΚΑΪ αποκόπτουν τη γυναικεία παρουσία από μια ζώνη που όλα τα κανάλια δεν το κάνουν και το αποτέλεσμά τους είναι ικανοποιητικό σε νούμερα; Η Ντόρα Κουρτοκόη ουσιαστικά ήρθε στον ΣΚΑΪ για να αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου που άνοιξε τα φτερά της για τον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην πρώτη πρωινή εκπομπή σε τηλεθέαση.

Η γυναικεία φωνή στα πρωινά ενημερωτικά των καναλιών είναι έντονη. Αλλά όχι στον ΣΚΑΪ. Αφού ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη περιορίστηκε από την αρχή και στο καίριο σημείο της εκπομπής, την ώρα των καλεσμένων. Εκεί θεώρησαν πως είναι πλεονασμός να υπάρχουν τρεις παρουσιαστές. Πράγμα που όπως φαίνεται δεν το έκαναν στα δοκιμαστικά και στον σχεδιασμό της εκπομπής. Λίγο απίθανο βέβαια.

Αύριο είναι πιθανότατα η τελευταία ημέρα της στην εκπομπή «Σήμερα», αλλά το διαζύγιό της αφορά μόνο την εκπομπή κι όχι το κανάλι. Καθώς με την επικείμενη προεκλογική περίοδο, οι συζητήσεις που έγιναν από τους ιθύνοντες του σταθμού ήταν προς την αξιοποίηση της δημοσιογράφου σε άλλη εκπομπή, ή σε ενίσχυση του δελτίου ειδήσεων, θέση στην οποία έχει αρκετή εμπειρία.

Η ίδια πάντως δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα κι όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα απάντησε: «Προς το παρόν, δεν έχω κάτι να πω. Ότι σας πει η διοίκηση. Αύριο έχω εκπομπή», πετώντας το μπαλάκι στην επίσημη ανακοίνωση που αναμένεται να κάνει το κανάλι.

Πηγή: iEidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα