Θεσσαλονίκη: Αντιμέτωπος με κάθειρξη έως και 15 έτη ο 26χρονος που παρέσυρε θανάσιμα την Έμμα

 Θεσσαλονίκη: Αντιμέτωπος με κάθειρξη έως και 15 έτη ο 26χρονος που παρέσυρε θανάσιμα την Έμμα

Ποινή κάθειρξης έως και 15 έτη αντιμετωπίζει ο 26χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την άτυχη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας, που πριν από λίγες μέρες μιλούσε στην κάμερα του LIVE NEWS, προφυλακίστηκε και διώκεται πια για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης και τον θανάσιμο τραυματισμό της 21χρονης.

«Ζητάω μια συγγνώμη από τους γονείς της, δεν είμαι κάποιος που ήθελε να πατήσει άνθρωπο στον δρόμο, κανένας δεν θέλει να πατήσει κάποιον», είχε πει στο MEGA.

Δωρίζουν τα όργανά της

Η Έμμα δεν τα κατάφερε. Από τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης πάλευε σκληρά διασωληνωμένη στο κρεβάτι της εντατικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα λόγια της μητέρας της ραγίζουν καρδιές μετά την απόφαση που πήραν με τον σύζυγό της να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους.

«Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος για εμάς, ήταν κάτι που σίγουρα ήθελε το παιδί μου. Μέρες τώρα της ζητούσα να κάνει ένα θαύμα και να ξυπνήσει. Έκανε το δικό της θαύμα τελικά. Έτσι όπως το ήθελε αυτή και όχι εμείς».

Σχετικά Άρθρα