“Καβγάς” ‘Αδωνη-Πολάκη στο Twitter περί δημοσκοπήσεων- Οι προβλέψεις και οι μπηχτές

 “Καβγάς” ‘Αδωνη-Πολάκη στο Twitter περί δημοσκοπήσεων- Οι προβλέψεις και οι μπηχτές

Μία ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ Άδωνη Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη εκτυλίχθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, στο Twitter, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο δεύτερος για μια συνέντευξή του στο Militaire του Πάρη Καρβουνόπουλου, όπου ασκεί δριμεία κριτική στις δημοσκοπήσεις.

Ένας από τους πιο σκληρούς γαλάζιους λογαριασμούς στο Twitter επιτέθηκε χυδαία στον πρώην υπουργό και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, για να απαντήσει σε αυτόν ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλώντας τον Παύλο Πολάκη.

Δείτε τι ακολούθησε:

Και ακολούθησε ο εξής “διάλογος” μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, δείγμα της σύγκρουσης που θα ακολουθήσει, το επόμενο διάστημα, όσο πιο πολύ πλησιάζουμε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές:

Άδωνις Γεωργιάδης (με αφορμή το παραπάνω tweet) :Ο @pavpol2222
ισχυρίζεται ότι ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου δημοσιογραφικού κλπ συστήματος. Όμως σήμερα η @EFSYNTAKTON
δημοσιεύει δημοσκόπηση της @ProrataSA
που έχει τη ΝΔ μπροστά με +5%. Αυτοί δέχονται τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδει ο Παύλος;

Παύλος Πολάκης: Αδωνη,σήμερα που μιλάμε είμαστε μπροστά 4-5% !!
Αν πιστεύεις το αντίθετο κάνε εκλογές να δούμε ποιος έχει δίκιο.
Αυτό που θα πάθετε δεν θαχει προηγούμενο!!!
Κράτα αυτό του τουιτ !!

Άδωνις Γεωργιάδης: Το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα το αποφασίσει ο λαός. Το ερώτημα μου είναι συγκεκριμένο και μήν υπεκφεύγεις. Είπες ότι όλες οι Δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου συστήματος και γί´αυτό βγάζουν πρώτο τον Μητσοτάκη. Και της@EFSYNTAKTON; Αυτό ρώτησα.Ή δεν έχεις άντερα;

Λίγο αργότερα ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στον Θάνο Πλεύρη:

Σχετικά Άρθρα