Πρόταση έκπληξη του ΣΚΑΙ στον Μουτσινά για να μην φύγει – Τι του προσφέρουν

 Πρόταση έκπληξη του ΣΚΑΙ στον Μουτσινά για να μην φύγει – Τι του προσφέρουν

Ο Νίκος Μουτσινάς, φέτος, δεν διανύει και την καλύτερή του σεζόν στον ΣΚΑΪ και ενώ όλα έδειχναν πως το καλοκαίρι θα αποχαιρετούσε το κανάλι του Φαλήρου, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (26/11).

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «OPEN Weekend» στο OPEN, ο ΣΚΑΪ φέρεται να πρότεινε στον Νίκο Μουτσινά την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού με ώρα προβολής στις 15:00, δηλαδή την ίδια ώρα με εκείνη που μεταδίδεται η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Όπως επισημάνθηκε, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο τηλεπαιχνίδι πρόκειται. Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΚΑΪ έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού «Still Standing» που έχει παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου, στο παρελθόν, στον ΑΝΤ1.

Πάντως, σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, επιθυμία του παρουσιαστή θα ήταν να αναλάβει κάποιο late night show και, μάλιστα, ενδέχεται να έχει δεχθεί ανάλογη πρόταση από άλλο σταθμό. Ο ΣΚΑΪ, όπως ειπώθηκε, φαίνεται πως θα εντάξει κάποιο σόου στο πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό ίσως να μην προορίζεται για τον Νίκο Μουτσινά.

Σχετικά Άρθρα