Ο Μητσοτάκης “σφύριξε” την έναρξη της προεκλογικής περιόδου: “Το κλίμα μυρίζει εκλογές” – “Προσοχή τι θα ψηφίσουν οι πολίτες”

 Ο Μητσοτάκης “σφύριξε” την έναρξη της προεκλογικής περιόδου: “Το κλίμα μυρίζει εκλογές” – “Προσοχή τι θα ψηφίσουν οι πολίτες”

Επίσκεψη στην Καλλιθέα πραγματοποιεί το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα ο πρωθυπουργός «σφύριξε» την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αφήνοντας και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με τη φράση «Το κλίμα μυρίζει ήδη εκλογές» που είπε μιλώντας με πολίτες της Καλλιθέας.

Παράλληλα, ανέφερε πως «Δεν πρέπει να ξαναγίνουν λάθη της προηγούμενης τετραετίας. Θέλει πολύ προσοχή τι θα ψηφίσουν οι πολίτες στις κάλπες».

Ο πρωθυπουργός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, στο οποίο λειτουργεί γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας.

Στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας βρισκόταν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό.

O πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική αστυνομία στην αντιμετώπιση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, θέλουμε την εμπιστοσύνη τους

«Είναι κρίσιμη η περίοδος. Οι γυναίκες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Όλα όσα κάνουμε είναι για να έχουμε την εμπιστοσύνη τους. Εάν έχουμε την εμπιστοσύνη τους έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα» σημείωσε ο πρωθυπουργός. Από την έναρξη λειτουργίας του γραφείου στην Καλλιθέα έχουν καταγγελθεί 62 περιστατικά. Υπηρετούν σε αυτό 13 άτομα και η στελέχωσή του είναι σε 24ωρη βάση.

Στη συνέχεια περιηγήθηκε καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με κατοίκους. Συνάντησε επίσης και τον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Κάρναβο.

Πηγή: Newsbomb.gr, iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα