Η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε τον π. Αντώνιο ”σπάει” τη σιωπή της: Το παιδί μου, τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα

 Η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε τον π. Αντώνιο ”σπάει” τη σιωπή της: Το παιδί μου, τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος στην Κιβωτό του Κόσμου, ενώ παράλληλα, την ώρα που οι μαρτυρίες για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών πληθαίνουν και σοκάρουν. Η πρώτη καταγγελία που έγινε φέρεται να αφορούσε τον πατέρα Αντώνιο.

Η ομερτά της σιωπής φαίνεται ότι έσπασε όταν ένα 19χρονο αγόρι βρήκε το θάρρος και αποφάσισε να μιλήσει καταγγέλοντας τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε τροφίμους της δομής και τα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος του με δράστη τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο.

Μίλησε για ταξίδια του πατέρα με παιδιά από τις δομές, για εύνοια σε συγκεκριμένα άτομα, για προνόμια σε επίσης συγκεκριμένα παιδιά και περιέγραψε ανατριχιαστικά τα περιστατικά ασέλγειας υποστηρίζοντας ότι θύτης ήταν ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος. «Εβαλε το χέρι του μέσα από το μαγιό μου όταν κάναμε μπάνιο στη θάλασσα», είπε περιγράφοντας στη συνέχεια πώς άρχισε να επαναλαμβάνεται η κίνηση αυτή.

Περιέγραψε δε τη συμπεριφορά του πατρός Αντωνίου προς εκείνον σαν συμπεριφορά ενός ατόμου σε έναν υποτελή του, καθώς υποχρεώθηκε ουκ ολίγες φορές να τον υπηρετήσει

Στην κατάθεσή του ο 19χρονος υποστήριξε ότι τόσα χρόνια δεν μιλούσε φοβούμενος ότι αν το έκανε θα υφίσταντο τις συνέπειες ο αδελφός του και η άρρωστη μητέρα του.

Τι είπε η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

Η μητέρα του 19χρονου μίλησε τώρα στην ΕΡΤ για όσα φρικτά αποκαλύπτονται, για τις αποκαλύψεις του γιου της, για όλα όσα έμαθε και το πώς αντέδρασε.

Με δηλώσεις της, στην ΕΡΤ, η μητέρα του 19χρονου τονίζει: «Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό στις 07:00 το πρωί. Το σίγουρο είναι ότι το παιδί τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα». Η μητέρα του 19χρονου, η καταγγελία του οποίου ξεκλείδωσε και την ολη υπόθεση, αναφέρει πως από την αρχή ήθελε να τηλεφωνήσει στο υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης, αλλά ο γιός της δεν την άφηνε.

«Το σπίτι πάνω στην Κιβωτό είναι οροφοδιαμέρισμα. Εγώ ξύπναγα το παιδί μου για να του πάει πρωϊνό, του πατέρα, στις 07:00 το πρωί. Η γυναίκα του δεν ήταν υποψιασμένη; Τι ήταν το δουλάκι του ο γιος μου; Tου έλεγα: Γιατί του πας πρωινό παιδί μου;» καταγγέλλει προσθέτοντας πως από την αρχή ήθελε να επέμβει, αλλά ο γιός της δεν την άφηνε.

«Θα τον πάρω τηλέφωνο, θα γίνει της…. Δεν με άφηνε. Έλεγε “μαμά, σε παρακαλώ μην”. Το παιδί δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Ένα είναι το σίγουρο και θα αποδειχθεί. Ότι τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα».

Σχετικά Άρθρα