AthensCon: Πλήθος κόσμου στο μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα

 AthensCon: Πλήθος κόσμου στο μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών επισκέπτονται το AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα.

Μετά από τρια χρόνια απουσίας, για έκτη χρονιά στις 26 & 27 Νοεμβρίου το Κλειστό Στάδιο Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do) γεμίζει και πάλι για ένα ολόκληρο διήμερο με αγαπημένους ήρωες, χαρακτήρες από ταινίες, βιβλία, κόμικς και video games.

To AthensCon είναι η εκδήλωση που ταξιδεύει τους επισκέπτες του σε φανταστικούς κόσμους περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου. Τους προσφέρει στιγμές γεμάτες με εικόνες χαρακτήρων, που μάγευουν ανεξαρτήτως ηλικίας και μέσου. Ταινίες, κόμικς, video games, επιτραπέζια, cosplay όλα ζωντανεύουν μπροστά μας για να χαρίσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους φιλοξενούνται καθ’ όλη την διάρκεια του AthensCon, δωρεάν ομιλίες και εργαστήρια. Οι καταξιωμένοι καλεσμένοι θα προσφέρουν δωρεάν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, καλύπτοντας ένα πραγματικά ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων από τον κόσμο των κόμικς, του gaming, του κινηματογράφου, αλλά και του φανταστικού σε όλες του τις μορφές.

Σχετικά Άρθρα