Arnold Schwarzenegger: Ο 25χρονος γιος του είναι ο σωσίας του – Ασχολείται και αυτός με το body building

 Arnold Schwarzenegger: Ο 25χρονος γιος του  είναι ο σωσίας του – Ασχολείται και αυτός με το body building

Ο Joseph Baena, ο… σωσίας του θρυλικού bodybuilder Arnold Schwarzenegger, επέδειξε το γυμνασμένο σώμα του στο Instagram την Παρασκευή δημοσιεύοντας κάποιες ημίγυμνες φωτό του.

«Εφαγα πολύ γαλοπούλα», έγραψε στη λεζάντα ο 25χρονος fitness influencer, αναφερόμενος προφανώς και στην Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ που γιορτάστηκε πριν δυο ημέρες με πολλή γαλοπούλα.

Ο Baena – ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι ήταν θύμα εκφοβισμού στο λύκειο επειδή ήταν υπέρβαρος – πόζαρε φουσκώνοντας τους μύες του και με έκφραση που έκανε πιο εμφανή την ομοιότητά του με τον σούπερ σταρ πατέρα του Arnold Schwarzenegger.

Ο νεαρός γιος του Arnold Schwarzenegger εργάζεται σήμερα ως κτηματομεσίτης, ενώ διεκδικεί το δικό του χώρο στο Χόλιγουντ. Πρόσφατα απέκτησε τον πρώτο του σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας Chariot του Τζον Μάλκοβιτς.

Νωρίτερα φέτος, ο Joseph μιλώντας στο Men’s Health ανέφερε ότι ήρθε πιο κοντά με τον πατέρα του λόγω της κοινής τους αγάπης για το bodybuilding και τη γυμναστική.

Πατέρας και γιος κάνουν συχνά μαζί γυμναστική στο Λος Άντζελες και ο Baena μάλιστα ντύθηκε σαν τον εμβληματικό ήρωα του Arnold, τον Κόναν τον Βάρβαρο, για το Dancing with the Stars.

O γιος του Schwarzenegger με την οικονόμο του
Η μητέρα του νεαρού είναι η πρώην οικονόμος του σούπερ σταρ, Mildred Baena και η σχέση τους είχε σαν αποτέλεσμα το τέλος του γάμου του Schwarzenegger με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Maria Shriver.

Σχετικά Άρθρα