“Πετάχτηκε μπροστά μου με το κινητό στο χέρι” – Τι υποστηρίζει ο οδηγός που παρέσυρε τη φοιτήτρια

 “Πετάχτηκε μπροστά μου με το κινητό στο χέρι” – Τι υποστηρίζει ο οδηγός που παρέσυρε τη φοιτήτρια

Στη Διεύθυνση Αλλοδαπών μεταφέρθηκε με χειροπέδες το απόγευμα της Πέμπτης ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής που τα ξημερώματα της Τρίτης παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε την 21χρονη φοιτήτρια και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος κρατείται καθώς διαπιστώθηκε ότι ζούσε παράνομα στη χώρα. Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που έδινε για 3 ώρες στους αστυνομικούς της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ισχυρίστηκε ότι δεν έτρεχε με το αυτοκίνητο και ότι έφυγε από το σημείο καθώς φοβήθηκε επειδή είχε ποινικό μητρώο και δεν διέθετε νόμιμα έγραφα παραμονής στη χώρα.

Επίσης, ανέφερε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες, ενώ υποστήριξε πως με την 19χρονη φίλη του που ήταν συνοδηγός, θα έβγαιναν για να διασκεδάσουν στην περιοχή του κέντρου.

“Ζητώ συγγνώμη από τους γονείς της

Λίγο πριν παραδοθεί, ο 26χρονος μίλώντας στο Mega ανέφερε: «Ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπορούσα να κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε».

«Ζητάω συγγνώμη από τους γονείς της. Δεν είμαι κάποιος που ήθελε να πατήσει άνθρωπο στο δρόμο. Κανείς δεν θέλει να πατήσει κάποιον» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι η 21χρονη φοιτήτρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με την οικογένειά της να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Σχετικά Άρθρα