Τραυματιοφορέας κλήθηκε σε τροχαίο και το θύμα ήταν η κόρη της (vid)

 Τραυματιοφορέας κλήθηκε σε τροχαίο και το θύμα ήταν η κόρη της (vid)

Μία τραυματιοφορέας στον Καναδά βοήθησε ένα θύμα τροχαίου χωρίς να ξέρει ότι ήταν η κόρη της, σε μία απίστευτη τραγωδία που κάνει τον γύρο του κόσμου. Η 17χρονη κοπέλα κατέληξε λίγο μετά.

Η Τζέιμι Έρικσον δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το κορίτσι που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο και ανακάλυψε σοκαρισμένη την ταυτότητά του μόνο στο τέλος της βάρδιάς της. Η Καναδή νοσοκόμος που ανταποκρίθηκε στο περιστατικό την περασμένη εβδομάδα και εργάστηκε για να βοηθήσει μια έφηβη που τραυματίστηκε, περιέθαλψε εν αγνοία της την ίδια της την κόρη.

https://f51444227e3f8d8f8871a6e6cb7eaaf1.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Όταν έφτασε στον τόπο του δυστυχήματος σε ένα παγωμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου της Αλμπέρτα στις 15 Νοεμβρίου, βρήκε ένα έφηβο κορίτσι με σοβαρά τραύματα που η ίδια ήξερε ότι πιθανότατα θα μπορούσαν να αποδειχθούν θανατηφόρα. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κοριτσιού, η Έρικσον δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει.

Εργάστηκε για σχεδόν μισή ώρα για να βγάλει το κορίτσι από το όχημα και έμεινε μαζί της έως ότου η έφηβη μπόρεσε να μεταφερθεί με αεροπλάνο σε ένα κοντινό νοσοκομείο στο Κάλγκαρι. Όταν επέστρεψε σπίτι στο τέλος της βάρδιας της, οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν πως η 17χρονη κόρη της, Μοντάνα, ήταν το θύμα του δυστυχήματος. Την ενημέρωσαν ότι τα τραύματα «δεν ήταν συμβατά με τη ζωή» και η Μοντάνα αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα υποστήριξης ζωής.

«Η βαριά τραυματισμένη ασθενής την οποία είχα μόλις παρακολουθήσει ήταν η σάρκα και το αίμα μου. Το μοναχοπαίδι μου. Η μικρογραφία μου. Η κόρη μου, Μοντάνα», έγραψε στην οικογένεια και τους φίλους της. «Αν και είμαι ευγνώμων για τα 17 χρόνια που είχα μαζί της, είμαι συντετριμμένη και αναρωτιέμαι. Τι θα γινόσουν κοριτσάκι μου; Ποια θα ήσουν; «Είμαι συντετριμμένη. Έχω καταρρεύσει. Μου λείπει ένα κομμάτι μου. Πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια και να συνεχίσω».

Σχετικά Άρθρα