Θεσσαλονίκη: “Έφυγα γιατί τρόμαξα ότι θα με απελάσουν” λέει ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη

 Θεσσαλονίκη: “Έφυγα γιατί τρόμαξα ότι θα με απελάσουν” λέει ο οδηγός που παρέσυρε την 21χρονη

Δηλώσεις, λίγο πριν παρουσιαστεί στην υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, έκανε ο 26χρονος που παρέσυρε και άφησε αβοήθητη την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

«Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο», περιγράφει στο Live News, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το τι έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Όπως ισχυρίζεται, όλα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη καθώς δεν είδε ποτέ τη φοιτήτρια στον δρόμο, παρά μόνο όταν άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. «Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε», αναφέρει ο 26χρονος.

«Με πράσινο φανάρι περνούσαμε, ούτε έτρεχα, 50 να ήταν το πιο πολύ που πήγαινα», λέει ο 26χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών και όπως εξηγεί στην κάμερα της εκπομπής, μετά το τροχαίο εγκατέλειψε τη νεαρή φοιτήτρια, υπό τον φόβο μίας νέας δίωξης εις βάρος του. «Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν», εξηγεί.

Αυτόπτες μάρτυρες που βγήκαν έντρομοι από τα μαγαζιά στην περιοχή της Καμάρας, δήλωσαν πως είδαν το μαύρο όχημα αφού χτύπησε την κοπέλα να κάνει αναστροφή και να περνάει πάνω από τη νεαρή ξανά για να απομακρυνθεί από το σημείο. «Δεν ήταν αναστροφή, πατάω φρένο, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί», δηλώνει ο 26χρονος που παρέσυρε την 21χρονη η οποία μόλις είχε κατέβει από το αεροπλάνο έχοντας επιστρέψει για τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη. Είχε επισκεφτεί για λίγες μέρες τα Χανιά της Κρήτης από όπου κατάγεται για να συναντηθεί με τους γονείς της.

«Ζητάω μία συγγνώμη από τους γονείς της, δεν είμαι κάποιος που ήθελε να πατήσει άνθρωπο στον δρόμο, κανένας δεν θέλει κάποιον να πατήσει. Πήρα και την αστυνομία τηλέφωνο, τους είπα ότι θα πάω να παραδοθώ, τώρα σε λίγα λεπτάκια θα πάω να παραδοθώ και θα δούμε» δηλώνει.

Σχετικά Άρθρα