Σεξουαλική επίθεση 30χρονου σε 14χρονη μέσα σε τρόλεϊ

 Σεξουαλική επίθεση 30χρονου σε 14χρονη μέσα σε τρόλεϊ

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο 30χρονος δράστης αφού κατέγραψε τη 14χρονη ανήλικη με το κινητό του τηλέφωνο στη συνέχεια της επιτέθηκε σεξουαλικά ρίχνοντάς τη στα καθίσματα ενόσω έβριζε. Άμεσα, ο οδηγός του τρόλεϊ ακινητοποίησε το όχημα, κάλεσε την αστυνομία και ο δράστης γαλλικής υπηκοότητας συνελήφθη. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφού ορίστηκε δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της 19ης Νοεμβρίου. Η 14χρονη μαθήτρια με καταγωγή από την Πολωνία καθόταν με τρεις φίλες της, καθώς μετά από διασκέδαση, τα παιδιά επέστρεφαν στο σπίτι τους.

Ο δράστης που καθόταν απέναντί τους άρχισε να τραβάει βίντεο και φωτογραφίες. Το παιδί έντρομο του ζήτησε να σταματήσει να την καταγράφει όμως εκείνος αρνήθηκε. Όταν η 14χρονη άρχισε να διαμαρτύρεται πιο έντονα ζητώντας του να μην την ενοχλεί και να σβήσει ό,τι έχει καταγράψει, ο άντρας όρμησε κατά πάνω της.

Το ανήλικο θύμα άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρόλεΐ να ακινητοποιήσει το όχημα, να κλείσει τις πόρτες και να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Ο 30χρόνος δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Το μεσημέρι της Κυριακής μετήχθη στο Β΄ αυτόφωρο μονομελές όπου η εκδίκαση της υπόθεσης του ανεβλήθη για τις 28 Νοεμβρίου 2022 και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.