Μητέρα για την Κιβωτό του Κόσμου: ” Έκλεισαν τον γιο μου σε κλουβί για περιστέρια”

 Μητέρα για την Κιβωτό του Κόσμου: ” Έκλεισαν τον γιο μου σε κλουβί για περιστέρια”

Έκλεισαν τον γιο μου σε κλουβί για περιστέρια καταγγέλλει μια μητέρα τριών παιδιών για την Κιβωτό του Κόσμο και τη δομή του Βόλου. Η ίδια έχει στραφεί νομικά κατά της ΜΚΟ από τον Ιούνιο για κακοποίηση παιδιών και αμέλεια. Τα όσα περιγράφει είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικά.

«Όταν πήγα στον Βόλο μου λέει ο μικρός με κλάματα “μαμά το βλέπεις αυτό το κλουβί;”. “Ποιο αγόρι μου, αυτό είναι για περιστέρια”, του είπα. “Σε αυτό το κλουβί”, μου λέει, “με κλείσανε μέσα χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, χωρίς τίποτα” και έκλαιγε το παιδί.

Μου λέει “σε παρακαλώ μην πεις τίποτα γιατί θα μου κάνουν τη ζωή κόλαση και εγώ θα την πληρώσω”» είπε η μητέρα τριών παιδιών σε δομές της Κιβωτού μιλώντας στο Star.

Η μητέρα των τριών παιδιών, ενός κοριτσιού 4 ετών και δύο αγοριών 8 και 12 ετών αντίστοιχα, είδε τον περασμένο Ιούνιο τα δύο αγόρια της με μώλωπες. Τα παιδιά που φιλοξενούνταν στη δομή στην Άνοιξη της περιέγραψαν ασύλληπτες, όπως λέει, καταστάσεις με τιμωρίες και βασανιστήρια. Υπέβαλε μήνυση και αμέσως μετά οι υπεύθυνοι, όπως ισχυρίζεται, μετέφεραν τα παιδιά στη δομή στον Βόλο.

«Τα πήγανε στον Βόλο για να μη μπορώ να τα βλέπω. Τα παιδιά μου έκαναν συνέχεια παράπονα και μου έλεγαν “δεν τρώμε καθόλου”. Ειδικά ο μικρός μου ο γιος είχε αδυνατίσει πάρα πολύ. Μου έκανε παράπονα ότι τον κλειδώνουν μέσα σε δωμάτιο μόνο του χωρίς φως, χωρίς νερό, χωρίς φαγητό. Προσπαθούσε να το σκάσει» είπε η μητέρα.

«Με έπαιρνε ο μεγάλος μου ο γιος και μου έλεγε “μαμά έχω χτυπήσει στο κεφάλι και έπαθα αιμορραγία” και όταν ζήτησα τις ευθύνες από αυτούς μου έλεγαν ότι “δεν έχεις καμία αρμοδιότητα”» κατήγγειλε η ίδια.

Η μητέρα κίνησε γη και ουρανό για να πάρει πίσω τα παιδιά της και το κατάφερε. Ωστόσο, όπως λέει, όσες φορές ζήτησε να δει τον πατέρα Αντώνιο ή την πρεσβυτέρα βρήκε κλειστές πόρτες και την παρέπεμπαν σε κοινωνικούς λειτουργούς.

Η μητέρα έχει υποβάλλει δύο μηνύσεις κατά της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ αναμένεται να δώσει στοιχεία για τα πρόσωπα που κακοποίησαν τα παιδιά της.

Σχετικά Άρθρα