Συγκέντρωση για τους πλειστηριασμούς στη  Do Value: “Τσακίστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά”

 Συγκέντρωση για τους πλειστηριασμούς στη  Do Value: “Τσακίστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά”

Μετά τα όσα έγιναν χθες στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού το ΠΑΜΕ προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί έξω από τα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης κόκκινων δανείων «Do Value».

Ειδικότερα, με τα συνθήματα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και «τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός», στελέχη του ΠΑΜΕ, μαζικά σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών, καθώς και φορείς των γειτονιών της Αθήνας συγκεντρώθηκαν αρχικά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Καλλιθέα και στη συνέχεια με πορεία έφτασαν έξω από τα γραφεία της εταιρείας, όπου ήδη βρίσκονταν άνδρες των ΜΑΤ.

Αντιπροσωπεία τους να συναντήθηκε με εκπρόσωπο της εταιρείας για το ζήτημα 3 οικογενειών χαμηλοσυνταξιούχων, των οποίων τα σπίτια πρόκειται να πλειστηριαστούν.

Στην διάρκεια της κινητοποίησης οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν την παρουσία των δυνάμεων καταστολής. Όπως κατήγγειλε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, η κυβέρνηση, έχει στείλει στην κινητοποίηση δυνάμεις καταστολής, ένα πουλμανάκι για συλλήψεις, κλούβα των ΜΑΤ, ενώ έχουν ακροβολιστεί ασφαλίτες, με κάποιους από αυτούς να οπλοφορούν.

Να τους μαζέψουν, εδώ είναι εργατικό, λαϊκό κίνημα. Το δικό μας όπλο είναι η αλληλεγγύη και το σύνθημα, «η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει», διαμήνυσε ο Ν. Παπαγεωργίου.

Σχετικά Άρθρα